Din mor arbejder ikke her!

Kollektiv surhed er noget, der fylder og forpester, både hjemme og på arbejdspladsen. Mon ikke du kender vendingen ‘din mor arbejder ikke her’ fra et skilt i køkkenet på dit arbejde? Alt det fuldstændig logiske, som de andre skulle og burde gøre, men aldrig gør – fylder unødig meget i vores liv. Der er ikke meget kærlighed i de tanker, udover egenkærlighed, måske.

wash the plate

Andres rod er et vilkår på lige linie med vejret. Det er sådan det er. Medmindre du har tænkt dig at ta’ ansvar for det ved at påtage dig opdragerens rolle, så er det noget, du ikke kan ændre på. Men du kan ændre din attitude. Du vælger selv, om du vil lade det gøre dig sur og irritabel. Vil du tillade det at farve din dag med ærgrelse og irritation?

Du kan også overveje, at din næste vil blive ligeså irriteret over det, men at du lige nu har magten til at undgå, at det sker ved at fikse det. Det er et par kopper, der står nær opvaskemaskinen – easy done.

Du gjorde noget, der ændrede om ikke verden, så i hvert fald morgenen for en række mennesker. Og hvad skete der med dit eget humør?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.