Fast food: Kylling Cacciatore

Søndag formiddag så vi Jamie Oliver lave Kylling Cacciatore på 15 minutter. “Det skal vi ha’ i aften” sagde jeg begejstret. Det så så lækkert – på nulkommafem!

Vi handlede de par ting, vi manglede, efter vi havde været til fodbold med drengen.

Vi valgte at bruge kyllingebryster i stedet for lår. I stedet for 2x125g blandede svampe nøjedes vi med en bakke champignon. Pancetta skiftede vi ud med Irmas bacon. Ellers fulgte vi opskriften – her har du vores tilpassede version til ca 2 personer:

  • 2 kyllingebryster i 1 cm bidder
  • 200g små champignon i kvarte
  • 4 strimler røget pancetta (vi købte Irmas bacon og skar 4 skiver i bidder)
  • Bladene fra 2-3 rosmarin stilke
  • 2 finthakkede ansjosfileter
  • En lille håndfuld hakkede syltede røde peberfrugter fra glas (fra Lidl)
  • En lille håndfuld sorte oliven (fjern sten og hak groft)
  • 1 et-feds-hvidløg
  • 1 frisk rød chili
  • 60 ml Chianti (eller en anden god rødvin)
  • 700g passata – vi brugte kun cirka halvdelen
  • Frisk basilikum
  • Fuldkornsspaghetti (fx Grøn Balance)
  • Revet parmesanost
  • Salt/peber/olivenolie

Steg kyllingen i olivenolie, krydr med salt og peber. Tilsæt svampe, pancetta sammen med rosmarin, ansjos, peberfrugt og oliven. Skru op til mellemhøj.

kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i en stor gryde.
Knus hvidløgene og tilsæt sammen med hakket chili. Hæld vin og passata (jeg fandt 400g for at være nok), så sæson til smag. Rør saucen i gennem og tilsæt evt basilikum.

Vend den drænede spaghetti sammen med saucen og riv parmesan over.

Det blev virkelig lækkert, og det smagte som om det havde simret længe på komfuret.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s