Berlin 24h; påsketid

Da vi var i Berlin i weekenden 18.-19. Marts var der virkelig lang tid til påske i Danmark; en hel måned. Men i Berlin var det allerede full-blown påske. Der var fuld knald på påskeharerne allevegne, og jeg kan ikke lade være med at tænke på, mon alle de søde påskeharer herunder (og i alle de andre butikker) mon overhovedet finder sig et hjem? Der var tusindvis af påskeharer, plus påskeæg, påskeslik, påskegaveæsker og alt muligt andet med påske foran i alle størrelser over hele Berlin. Det var vildt!

På billedet kan du se en af mange påskeudstillinger i Karstadt med påskeharer. Prøv lige at se hvor gigantisk Lindt chokoladeharen, der titter frem bag det gule og pink silkepapir er. Den vejer 1 kg. Altså 1 kg chokoladehare … det er en ordentlig kleppert, når man tænker på, at den er hul indeni. Men så er den altså også håndindpakket i guldstaniol og pakket i en fin eksklusiv Trägetasche.

Det her Guldpåskehare-noget er en tysk tradition, jeg ikke kendte til i forvejen, men det er åbenbart STORT; hvis man kommer til at spise hele haren på en gang, så kan man måske mindes den ved at investere i en t-shirt med en guldhare på.

Men hvor kommer påskeharen egentlig fra? Det ved jeg, for det har jeg set på Youtube

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s