Fortryllende Trolls

Da vejret søndag kun var minimalt bedre end lørdag var det oplagt at gå i biffen og se Trolls. På vores sommerferie dansede vi hele vejen ned gennem Europa til “Can’t stop the feeling”. Det er en fantastisk sang, og da vi opdagede, at der er en hel film at danse til, så var det bare om at få den set!

Trolls handler om de danske Gjøl-trolde, der uheldigvis fungerer som lykkepiller for orkerne, som har bildt sig selv og hinanden ind, at den eneste vej til lykke er at spise en trold. Moralen er, at lykken findes indeni en selv, og at man bliver lykkeligere, når andre også bliver lykkelige.

Meget fin, glad, humoristisk og farverig fortælling med den fedeste musik. Sangene er oversat til dansk, og filmen bliver derfor nærmest en musical, for Poppy (Stine Bramsen) er meget glad for at synge og gør det gerne.

Der er guf for forældrene, da der er flere ældre klassikere med i filmen; True Colors, Sound of Silence og Hello. Jeg fik kæmpegrineren over Poppy – hun minder mig lidt om .. tadaa .. mig. Jeg elsker også at holde min mand vågen med en sang 🙂

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s