Vietnamesisk i Berlin

Aftenen var dejlig lun, og vi var i humør til vietnamesisk mad; grønt, spicy, let og friskt. Der er kommet en ny vietnamesisk restaurant i Max Beer Strasse 37, som hedder Qua Phé – og da det er tæt på, så valgte vi at gå derned, da vi omsider var klar til middag ved 20:30 tiden.

Stedet var superhyggeligt og afslappet moderne vietnamesisk indrettet med langborde og bænke. Man skulle bestille i baren, og det fungerede helt fint. Maden kom hurtigt, men bar ikke præg af hastværk.

Vi bestilte bl.a. disse tre retter, som var helt fantastiske. Især min Goi-Bo salat var lækker med tilpas moden avocado, der nærmest smeltede på tungen og en fantastisk goma-agtig dressing på. Dumplingen var ret stor, og indholdet var krydret helt fantastisk. Den mættede ret godt. Rullerne var også virkelig lækre – der var hele 3 styk.

  • Pho Cuon rolls med urtesalat, koriander og marineret oksekød, dertil vietnamesisk BBQ-Sauce
  • Goi-Bo salat med avocado, tomater, bønnespirer, granatæblekerner, æblebidder, bladsalat, sesam og solsikkekerner, med hjemmelavet sesam-riskiks.
  • BB Classic; dampet vietnamesisk dumpling med grøntsager, glasnudler, vandkastanier og krydret hakket kød.

DSC_0277.jpgVi valgte hver vores spændende drik til – de smagte begge to virkelig lækkert, men især den med agurk var lækker. Agurk smager fantastisk med et hint af ingefær.

  • Elderflower Mint, som består af frisk mynte, grøn te, hyldeblomstsirup, dansk vand og basilikumfrø
  • Cucumber Ginger, som består af friske agurker og ingefær, grøn te, agurkesirup, dansk vand og basilikumfrø

DSC_0268.jpgVi gik mætte og glade hjemad gennem vores dejlige kvarter. Det er helt fantastisk at være tilbage i Berlins skønne lune gader. Der er liv overalt, og alting foregik i en afslappet halvdoven lørdagsstemning.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s