Årets første løbetur i sneen

Inspireret af hende her så pakkede jeg løbetøjet i går for at løbe i dag efter arbejde. Dagene er længere nu, og med sne er det jo næsten lyst til 16:30. Det gav en vis streetcred at flashe løbetøj på vej ud af kontoret fredag eftermiddag.

Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være glat, men det var det slet ikke. Sneen knirkede under mine fødder, og den var dejlig eftergivende og forbavsende jævn at løbe på. Det var helt perfekt.

Jeg havde også forestillet mig, at jeg ville få kolde og våde fødder. Det var slet ikke tilfældet.

Samtidig var skoven og søen så smuk, og jeg var endda så heldig, at solen brød gennem skyerne, så på visse stræk kunne jeg næsten ikke se stien foran mig, da den lave sol lyste mig lige ind i ansigtet.

Jeg løb langs søen med udsigt til solnedgangen, det var så smuk i alle farver af orange, purpur, rød, grå og lilla. Jeg bemærkede ikke rigtig, hvor hårdt det var, naturen stjal min opmærksomhed! Det er vel en måned siden jeg løb sidst.

Da jeg gik tilbage mod bilen efter 3 km var månen stået op. Der er vist ingen tvivl om, at det bliver koldt i nat. Termometeret i bilen sagde -4C, men jeg frøs ikke – jeg var varm og glad i låget 🙂

Reklamer

2 Comments Tilføj dine

  1. Cille siger:

    Fedt!!!! Du kom afsted. Og det er nemlig rigtig – det er blødt og jævnt og overraskende behageligt at løbe i sne. God weekend.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s