Ændring i planerne

I dag var planen, at vi skulle til Ellmau til ‘hekseverdenen’, som vores søn kalder Ellmi’s Zauberwelt. Det har han talt om lige siden sidste år, hvor vi tilbragte en magisk dag der. Det var anden gang, at han var der, og i dag skulle vi der hen for tredje gang, og han glædede sig helt vildt meget.

Men .. der hvor Hartkaiserbahn normalt kører op, var der en gigantisk byggeplads, og det sjove skrå tog var ingen steder at se. Jeg tjekkede internettet, og fandt ud af, at banen er revet ned, og de er ved at bygge en ny bjergbane.

Det betød, at vi enten kunne vandre derop (det tager øvede 1 1/2 time) eller tage en anden bjergbane og vandre 1/2 time for at nå frem til legepladsen på toppen af bjerget. Mnjaeh, en halv time er isoleret set ikke så langt på vej derop, men på vej ned igen, så kunne det blive en lang tur med en træt dreng.

Så … ingen af delene virkede særlig tillokkende, og så måtte vi forklare knægten, at det blev der ikke noget af. Det blev han meget meget ked af det og skuffet over, men han tog det pænt – måske fordi han godt kunne se de store kraner, der var i gang med at bygge den nye bane.

Jeg googlede hurtigt for at finde kælkebanen i Fieberbrunn, som vi har fået anbefalet. Jeg fandt den, og vi indstillede gps’en på den nye adresse og kørte afsted. Knægten var noget tvær og negativ, og han ville kun kælke i sin egen kælk, og når vi ikke havde den med, så skulle han overhovedet ikke kælke. Basta.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s