Afstiafsted!

Vækkeuret ringede alt for tidligt, men det var nemt at stå op ved udsigten til 3 dage i Berlin!

Vi kørte afsted, mens det var tusmørkt. Vejen så glat ud, og vi var da heller ikke kommet langt ned ad motorvejen, før det var gået galt for en bilist, der var røget på tværs af motorvejen og ind i autoværnet i højre side. Hjælpen var allerede på stedet, og vi kørte derfor videre. Nu var vi mindet om, at det var glat, men jeg føler mig altid helt tryg med min mand ved rattet. Han tager aldrig nogen chancer. Og også denne gang fik han os sikkert til Gedser. Vi kom frem i god tid til færgen klokken 11:15.

På færgen havde vi bestilt frokostbuffet, så der var reserveret plads til os (og andre børnefamilier) lige ved børnehjørnet 👍

Knægten spiste et par skiver brød, og så fandt han sig en meget lille legekammerat på ca. 1 år, der syntes, at han var mægtig spændende. Vores store dreng var både interesseret, sød og meget opmærksom overfor den lille dreng. Han forklarede langsomt og rakte ham legoklodser.

Vel ovre i Rostock satte vi kursen mod Berlin og var fremme ved 16-tiden. Vi fandt hurtigt vores nye lejlighed, læssede af og kørte ned og parkerede bilen under Kulturbräuerei længere nede ad Schönhauser Allée.

Vi pakkede lidt ud, mens mørket faldt på, og vi undersøgte, hvor Prenzlaer Berg-filialen af Yumcha Heroes lå – det var i gå-afstand, så vi tog godt med tøj på og gik derned. Yumcha Heroes i Prenzlauer Berg hedder Yumcha Heroes Manufaktur, så jeg gik ud fra, at det primært var en take away Yumcha. Det var lige på kornet; det er en tidligere klassisk slagter butik med kødkroge og hvide klinker på væggene, spartansk indrettet med et par sorte borde. Menukortet var lidt skrabet i forhold til den anden Yumcha Heroes, men deres dumplings var lige så gode! Vi savnede dog livet, hyggen, stemningen, deres rolls og udsigten på Weinbergsweg fra den oprindelige Yumcha Heroes.

Bagefter gik vi tilbage til lejligheden og så 1/2 film, før hr og fru Hakkebøf gik kolde.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s