Den store brune pose

Bag vores dør har jeg en stor pose stående med tøj, der skal repareres. Den pose er på top 5 over ting, jeg aldrig får gjort noget ved. Men i dag fik jeg støvet reparationerne af:

  • Der er frakken, som jeg købte i gymnasiet i 1989, som er ankellang og supervarm takket være længden om vinteren. Den er sen-80er dramatisk og klassisk på samme tid. Sømmen er skredet bag på forneden.
  • Der er Ilse Jakobsen regnfrakken, som jeg købte til at bruge på min barsel i 2009. Før den kom med ud i regnen, gik lynlåsen i stykker, og jeg fik hovskisnovski at vide i butikken, at garantien ikke dækkede pynt og lynlåse. Hvilket er forkert. Lynlåsen burde have holdt længere end til 5 måneders solskin. Det er ikke slid, der er blot tale om dyr og dårlig kvalitet.
  • I posen ligger der også en enkel sommerfrakke fra 2001 i sort, som har været med mig utallige gange på IN. Den revnede i ryggen, da sommeren var kølig, og jeg tog en tyk sweater inden under.
  • I frakken ligger også to par af Nicholas’ skibukser – begge med hul på venstre knæ.
  • Der ligger også en skjorte fra sidste år, som altid går op og afslører mere end tilsigtet, fordi knaphullerne er for store – eller knapperne for små, alt efter hvordan man ser på det.
  • Så er der også to par trusser, som er revnet i syningen.
  • Og stroppen er knækket i Nicholas termojakke.
  • Sidst men ikke mindst ligger der en smuk blå frakke, som min mor købte til mig på vores allersidste shoppingtur i Lyngby Storcenter i 1999. Foret er revnet og flænget, den trænger kraftigt til nyt for.

Posen er tom nu – alt er repareret, undtagen regnfrakken og den smukke blå frakke. Jeg kan godt skifte lynlåsen, men foret i den smukke blå frakke … jeg kan ikke sy nyt for i. Den ligger i mit skab nu, så må jeg se, om jeg en dag kan betale mig fra det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s