Bagedag

Alle andre afholder åbenbart bagedag for deres og andres børn, men ingen har inviteret Nicholas. Sidste år bagte vi peberkagefigurer. Det var svært, og Nicholas mistede hurtigt interessen.

I år ville jeg prøve at bage pebernødder, og jeg faldt overdenne fantastiske opskrift. Jeg lavede halv portion, hvilket var en klar fejl. De her pebernødder er fabelagtige. De er spist alle sammen på 48 timer!

Nicholas hjalp mig med at trille nogle pebernødder, og jeg klarede resten. Vi bagte selvfølgelig juleaftensdag, så vi havde friske pebernødder med juleaften. Der blev 3 plader pebernødder ud af det.

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Jette siger:

    At bage med sit afkom er superhyggeligt, hvis barnet ellers har interesse derfor. Har de ikke interesse derfor er det ligeså fint at de laver noget andet, mens der bages. Resultaterne skal de nok hjælpe til med at fortære under alle omstændigheder 😉

    Fælles bagedage mellem venner er ikke noget jeg har hørt om, så helt udbredt er fænomenet altså ikke, selvom min famlie og jeg naturligvis ikke er udtryk for det repræsentative gennemsnit.

    Jeg er på jeres vegne rigtig glad for at I har haft en dejlig jul. Særligt set i lyset af de udfordringer I står med. Men når man ved hvad man står med er det også nemmere at tage sine forholdsregler, således alle kommer gennem tingene med værdigheden i behold.

    Rigtig glædelig (bag)jul og godt nytår

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s