Søde september

Omsider fik vi lidt af den der indian summer, vi efterlyser hvert eneste år, men normalt aldrig får. Lækre lækre solrige lørdag. Ren afslapning, ren hygge. Vi startede dagen hos farmor og bedstefar med morgenmad. Vi tog ud og handlede, mens Nicholas blev hos farmor og bedstefar.

Vi var en tur i Kræftens Bekæmpelses butik Igen, som er flyttet til nye og større lokaler på Virum Torv. Jeg købte en Toy Story kuffert, to par 3/4 lange jeans og en sød kjole for 125 kr.

Måske tænker du – hvad sker der for kvinden siden hun køber 3/4 lange sommerbukser … ? Jeg skal til Portugal om 14 dage til salgsmøde. Vejrudsigten for Cascais på onsdag siger 33C, så der er behov for noget sommertøj, som er pænt, ikke for varmt og lidt business-agtigt.

Da vi havde spist frokost på terrassen hos farmor og bedstefar tog vi en tur til Lyngby for at bytte nogle af Nicholas’ fødselsdagsgaver. Nicholas fik to nye biler fra Cars 2, så han var virkelig happy.

Vi kom hjem, og SÅ tog vi fat. Først – hard core oprydning. Særlig Nicholas’ værelse trængte til en kærlig omgang. Alle hans fødselsdagsgaver står stadig på gulvet. Der er ikke plads andre steder. Jeg fik skabt plads til det hele, og så har jeg pakket nogle baby/småbørnsting væk, som han ikke længere bruger. Piv.

Allan tog den hårde del; en runde med støvsugeren, mens jeg fimrede rundt i alle hjørner med støvkosten, støvkluden og med sæbevand på de mest fedtede flader. Nu er her fint og lækkert med små undtagelser.

Efter et spooky afsnit med en uskyldigt udseende dreng, som snildt havde fået en anden til at myrde en stribe mennesker i Barnaby drattede jeg omkuld ved midnat.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s