Holy Hannover!!

Mens vi kørte mod Ibis udenfor Hannover stod gps’en af. Sikringen var sprunget fordi stikket var defekt. Crap. Godt nok er det bare med at følge A7, så kommer vi hjem til Danmark til sidst, men vi skulle finde et hotel uden gps, uden kort, uden internet ..

Men vi havde held! Vi kendte nummeret på afkørslen, og så så jeg et højt Ibis skilt i det fjerne. Med lidt køren rundt i et industrikvarter fandt vi det.

Jeg fandt adressen på den lokale Peugeout reparatør/forhandler lige rundt om blokken. Og efter endnu en søvnløs nat på glohede plasticmadrasser og en hæslig morgenmad, kørte vi til mekanikeren.

Jeg forklarede på tysk, at vi havde brug for en ny sikring, og værkstedschefen fandt hurtig F9, som jeg forklarede ham. Tror jeg fik lidt street cred for min detaljerede viden om bilens sikringer 😏

Min diagnose var korrekt – F9 var sprunget. Han satte en ny i, og jeg spurgte ham om prisen, og han svarede, at det kostede da nichts.

Var vi lige happy 😄 Det var bare så sødt af ham! Nå, så skulle vi finde Saturn i Hannover for at købe en ny ledning til gps’en. Afstiafsted til Hannover Mitte, hvor vi parkerede under Galeria Kaufhof.

Vi fandt hurtigt ledningen i Saturn, og så så vi en Starbucks og et superflot shoppingcenter ved navn Ernst August Galerie, samt Karstadt. Vi ved fra Berlin, at Karstadt ofte har Thomas Tog, så vi lovede Nicholas, at vi ville derind.

20130818-224908.jpg

Hos Ernst August fandt vi en Asia Gourmet, som vi kender fra Berlin. De har fænomenal Lahksa, så vi bestilte sådan to til frokost.

Vi samlede kaffe op på Starbucks, og så gik vi over mod Karstadt. Jeg spurgte efter legetøj, og det viste sig, at de havde en separat Karstadt med sport og legetøj. Det tog os lidt tid at finde den, men så fik vi set lidt mere af Hannover. Fed by med brede gader, fantastiske butikker, masser af liv, grønne sporvogne og masser af caféer og restauranter. Og fik jeg nævnt fede butikker??

Vi fandt Thomas & Seine Freunde, og vi fandt flere tog på bud, samt en skøn pengeboks i metal, som vi ikke kunne stå for.

20130818-225440.jpg

Vi gik lidt rundt, og så faldt vi over en giga-Primark i 4 etager. Jøsses! En lille tur (læs: overtræk) blev det til, og et jakkesæt rigere; blazer, nederdel og bukser, samt to skjorter og en flok nylonstrømper.

Nicholas tog det pænt. Han var træt og legede gemme i tøjstativerne. Bagefter skulle vi finde bilen. Haha, det var nær ikke lykkedes! Bilen stod jo i kælderen under Galeria Kaufhof.

Kein Problem, bortset fra at Galeria Kaufhof ikke længere havde en kælder. Hverken elevatorer eller trapper gik nedad. Hmm. Vi gik hele vejen rundt, for så kunne vi jo gå ned, hvor vi kørte ned. Der var bare ingen indkørsel til p-kælder. Spændende!

Jeg spurgte om vi så ikke holder under Karstadt. Karstadt, Kaufhof – let at forveksle. Vi gik lidt rundt i gaderne, og heldigvis opdagede vi, at der i Hannover er to Galeria Kaufhof tæt ved hinanden. Nu med kælder.

Nicholas var helt færdig, han gik så langsomt og stille med sine utjekkede forældre – uden at protestere. Så skulle vi betale parkering. Den tog ingen kreditkort, så vi måtte finde en automat i den modsatte ende af Galeria Kaufhof.

Omsider sad vi i bilen med kursen mod Bergedorf ved Hamburg, hvor vores sidste overnatning skulle finde sted. Vi havde bare 2 timers kørsel foran os.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s