Klar, parat, jul!

Nogen har skruet gevaldigt ned for varmen udenfor. I takt med at temperaturen falder, stiger min trang til sol, varme og lette gevandter. Ikke særlig smart, når vinteren først starter helt officielt i morgen. Det er ret tidligt at begynde at længes efter forår.

I mellemtiden er det jo ved at trække op til både isvinter og jul, og i dag var der juletræstænding ved det lokale rådhus. Vi var virkelig tæt på at blive hjemme, simpelthen fordi det var bidende koldt udenfor.

Men vi kom afsted, og det var en kæmpe succes. Der var et orkester med fine nissepiger, der spillede julemusik, så vi dansede os varme, mens vi ventede på, at borgmesteren blev hejst op til juletræet, så han kunne tænde det med fyrværkeri.

20121130-231031.jpg

Brandbil med stige, høj musik, mange mennesker … Tidligere ville det have været for meget for Nicholas, men han elskede det. Hans øjne var store som tekopper, og selvom han blev forskrækket, da fyrværkeriet spruttede, var han vild med juletræet.

Men det allerbedste var, at hans bedste ven dukkede op ved juletræet. Han blev så glad, og vi spiste en spontan og meget hyggelig middag på en nærliggende restaurant, indtil rollingerne havde fået nok af at sidde pænt.

Jeg elsker aftener som denne, hvor vi bare kan hygge os og være sammen uden problemer. Hvor vi alle har det sjovt og hygger os sammen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s