Sele til Stokke Tripp Trapp stol

Vi har købt selen til Stokke Tripp Trapp stolen. Umiddelbart syntes jeg, at det var en god idé og derfor skrev jeg selen på NCs ønskeseddel til barnedåben. Det er jo rart at kunne sikre sit barn mod at falde på gulvet. Men jeg føler nu, at det både var et dårligt og overflødigt køb.

Dårligt, fordi begge selens holdere i plast, som monteres på stolen allerede er knækket. Uden at vi har brugt selen til at spænde NC fast til stolen, men blot har haft den monteret på stolen i 6 måneder.

Selen er nemlig overflødig, og uden at jeg dog kan dokumentere det, vil jeg faktisk mene, at den også kan være farlig, så jeg har indtil videre været utryg ved at bruge den. Overflødig er den ihvertfald indtil videre, fordi NC ikke har formået at kravle ud af stolen ved egen hjælp.

Selen gør mig utryg, fordi den er vildt svær at lukke op – selve spændet er vildt stramt, og jeg har ikke fingerkræfter til at åbne den, så Allan må gøre det. Det gør, at når/hvis NC får noget i den gale hals, så kan jeg ikke få ham op af stolen uden at dyrbare sekunder går tabt. Derfor har jeg indtil videre ikke turdet spænde ham fast.

Jeg henvendte mig i Babysam for at høre til de defekte knækkede spænder, men da jeg ikke har nogen bon, ville de ikke hjælpe mig. Selen er en dåbsgave, og vi har ikke været vakse nok til at bede om bonnen dengang. Nu har jeg prøvet at skrive til Stokke via deres hjemmeside for at høre, om de kan hjælpe mig – evt. med et par nye spænder.

Jeg nåede nærmest ikke at trykke på “send”, før jeg fik en mail tilbage fra Stokke. Jeg skal bare sende min adresse, så sender de mig nye spænder til sikkerhedsselen. Spænderne burde ikke knække så let, skriver de. Men efter at have researchet lidt, kan jeg se på nettet, at det er sket for flere. Men det positive er, at Stokke tager problemet seriøst og afhjælper problemet hos forbrugeren. Det giver en thumbs up!

Selve stolen er vi simpelthen så lykkelig for. Og puslebordet, som også er fra Stokke, er intet mindre end en super investering. Puslebordet er højere end andre pusleborde, og det er super, for vi skal pusle rigtig mange gang og have rigtig mange gode stunder på og omkring det puslebord, så det er vigtigt, at det fungerer. Og det gør det!

Malingen begyndte dog allerede at skalle af efter et par måneder. Det gør ikke noget – det er pænt med lidt patina. Malingen opløses nemlig af vandsprøjt fra bleskiftningen – og det betyder jo nok, at malingen ikke er en giftig oliemaling. Betryggende, eftersom NC af og til bider i bordkanten. Puslebordet er stort, rummeligt, dybt, bredt og stabilt med stor opbevaringsplads og smarte klik-på plast-bøtter på siderne til bleer og andre sager.

Det er mere tilbehørsdelen, det kniber med. Udover selen, som vi ikke rigtig har haft mod til at bruge, har vi også købt en hynde til stolen – den er smart, men ikke smart. Man skal skille stolen ad for at få den af. Og eftersom den faktisk skal vaskes hver dag med en lille pode, der spilder og smider med mad, så er hynden ikke længere i brug. Måske når han bliver ældre.

Så jeg vil klart anbefale stolen og puslebordet til andre, mens selen og hynden ikke er noget, jeg kan anbefale. Ihvertfald ikke til en baby på under 1 år – jeg ved jo ikke, om begge dele kommer i spil på et senere tidspunkt 🙂

Reklamer

One Comment

  1. Charlotte siger:

    Vi har også trip trap stolen, som vi er rigtig glade for. Vi bliver dog nød til at invistere i en sele nu da vores søn konstant står op i stolen og jeg er bange for at han en dag tager den ud over siden. Med hensyn til hynde har vi købt fra”by Skaarup” som syer den af voksdug så den er lige til at tørre af. Super. Håber selen kommer til at virke for os.

Der er lukket for kommentarer.