Første rigtige legekammeratbesøg!

Igen i dag gik jeg op for at hente NC hos dagplejen – det er en tur på små 4 km hver vej, så det er om at afsætte god tid til turen. Det tager cirka 40 minutter at gå derop. Til gegnæld er det en dejlig tur. Særlig som når vi i går gik forbi den lokale, hvor NC og jeg sad udenfor i solen og delte en smoothie med jordbær og hyldeblomst – mums!!

Hos dagplejen mødte vi en dreng fra dagplejens mor, som inviterede os på en kop kaffe – og hvorfor ikke? Tid har vi jo nok af! NC og jeg fulgtes med hjem til dem. Jeg fik en kop kaffe og en rundtur i deres lækre hus, som de er ved at sætte i stand. Og så sad vi ellers og snakkede over en fabelagtig god kop latte, mens drengene legede. Det var bare så hyggeligt.

Han er et år ældre end NC, og han er så sød og skøn en knægt fuld med godt humør og kærlige indfald. Det er ham, der hver morgen kommer med en bil til NC: “Her baby!” siger han og rækker en lille bil frem mod NC. Jeg håber, at NC bliver lige så sød og kærlig.

Bagefter fulgtes vi ned til byen, fordi de skulle til middag hos morfar. Det var simpelthen så hyggeligt at gå dér i solen og sludre stille og roligt med en lidt mere erfaren mor med begge ben solidt plantet i jorden. NC sov fredeligt i klapvognen i mellemtiden. Han vågnede heldigvis tids nok til at hilse på ænderne ved søen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s